Los Angeles
Na een behoorlijk snelle rit (Frank scheurt als een geboren stadsrijder) zijn we rond de middag in L.A. aangekomen. Over zes rijbanen aan beide zijden jakkert het verkeer de stad in en uit. Gelukkig wisten wij met behulp van TomTom waar we moesten zijn. Onderweg naar het hotel wilden we eerst langs de Walk of Fame en de letters van Hollywood bekijken.
We hadden de auto op een parkeerplaats in de buurt van Hollywood Boulevard geparkeerd en vonden al snel de sterren. Waarschijnlijk waren dit de sterren van de tijd van de stomme film want de meeste namen zeiden ons niets en de buurt eromheen zag er behoorlijk vervallen uit. Aangezien we nodig naar het toilet moesten en ook erg honger kregen zijn we maar een pizza gaan eten. Deze tent zag er van binnen een beetje groezelig uit zodat Marjan er ook geen probleem mee had wat extra Sprite over de vloer en tafel te gooien! We vonden deze hele omgeving een behoorlijke afknapper!
We hebben de auto van de parkeerplaats gehaald en zijn rijdend nog een deel van Hollywood en Beverly Hills gaan verkennen. Mooie huizen gezien en één actrice (denken we, weten niet wie maar ze was blond en stapte uit een dure auto).
Na het inchecken in het hotel zijn we naar Santa Monica gereden. Daar hebben we een wandeling over de pier en het strand gemaakt. Het strand is leuk ingericht met sportattributen waarvan heel wat mensen gebruik maken. Het was er gezellig druk en het was leuk om te zien hoeveel excentrieke types er rond liepen, fietsten, rolschaatsten of waggelden.
Het weer begon toch wat frisjes te worden, waarschijnlijk voor Nederlandse begrippen nog steeds warm. Ha, ha.
Zo zijn we aan het eind van onze vakantie gekomen. Vandaag vliegen we terug naar Amsterdam. We hebben een ontzettend mooie vakantie gehad met onvergetelijke momenten. We vonden het een uitkomst om via Reismee onze ervaringen met jullie te delen. Jullie reacties waren ook leuk om te lezen; zo hielden we toch nog contact met het thuisfront.
Tot ziens!
Waarom de moeite genomen om naar sterren te kijken,kijk samen in de spiegel en dan zie je er al 2.
XXX pama